Du er landet på Sættekasse.dk, det helt rigtige sted at finde Bloomingville sættekasse. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bloomingville sættekasse tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tiff, Sættekasse, glas by Bloomingville (H: 30.5 cm. B: 9 cm. L: 15 cm., Klar)

  • Dagens pris: 679,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 749,-, nu kun 679,-.
    Du sparer 70 kr. / 9 %
  • Fundet hos Likehome.dk
  • Mærke: Bloomingville

Vores første anbefaling er “Tiff, Sættekasse, glas by Bloomingville (H: 30.5 cm. B: 9 cm. L: 15 cm., Klar)” som lige nu er på tilbud hos Likehome.dk.

Her er prisen sat ned med 9 % og kan altså fås for kun 679,- – en besparelse på 70 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tiff Display House fra Bloomingville er en original opbevaringsløsning til at vise dine planter eller yndlingsgenstande frem. Udstillingshuset er lavet af en jernstruktur og beklædt med klart glas.
Det yndige glasudstillingshus indeholder to hylder til at…

Se hos Likehome.dk ❯❯

2: Sættekasse hylde med rum Tilo Bloomingville kasse med 20 rum

Sidste produkt på vores liste er Sættekasse hylde med rum Tilo Bloomingville kasse med 20 rum som vi har fundet til 537,- hos byhornsleth.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
The Tilo shelf by Blommingville is made of recycled wood.
It has a beautiful nature look with lots of space for small treasures and deco items.
Each shelf will de different and unique due to the natural material.W: 40cm, H: 9cm, L: 48cm…

Se hos byhornsleth.dk ❯❯

Dyreste Bloomingville Sættekasse på listen er Tiff, Sættekasse, glas by Bloomingville (H: 30.5 cm. B: 9 cm. L: 15 cm., Klar) fra Likehome.dk med en pris på 679.00. Billigste udvalgte Sættekasse er Sættekasse hylde med rum Tilo Bloomingville kasse med 20 rum som du kan købe for 537.00 hos byhornsleth.dk. Forskellen på de to priser er 142 kr.
Ovenstående Bloomingville Sættekasse data og priser er hentet fra 2 butikker (Likehome.dk, byhornsleth.dk). Alle Bloomingville Sættekasse tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sættekasse guides:

Fandt du ikke det rigtige Sættekasse blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sættekasse: